Този сайт използва бисквити - Повече Информация. Приемам
Активни Потребители: 7 Гости: 9
Активни регистрирани потребители
35:13:35 - Google [Bot] [3836]
Downloading file
35:13:03 - Semrush [Bot] [1901]
Тема
0:25:36 - Exabot [Bot] [2]
Тема
0:31:26 - Ahrefs [Bot] [141]
Тема
12:22:22 - Bing [Bot] [945]
Тема
0:14:39 - Yandex [Bot] [1]
Тема
0:56:30 - Majestic-12 [Bot] [1610]
Снимка
Активни анонимни потребители
0:01:38 [1]
Свържете се с Нас
0:04:29 [0]
Форум
0:10:10 [0]
Начална страница
0:01:31 [0]
Свържете се с Нас
0:12:52 [0]
Статии
0:00:00 [0]
Тема
0:00:14 [0]
Потребителски профил
0:00:35 [0]
Статии
0:10:11 [0]
Начална страница
Отиди на Стр.:
Също на тази страница
Анонимен
0 Секунди
Форуми Подводен риболов Обща дискусия
На "лов" за кози !
Стр. 1 от 2 1 2 Следващ
Без коментар !
[link]
2
@vladosub: Някой беше гласувал отрицателно. Гласувах с +1 но видяното ме остави със смесени чувства. Определено постъпката не ми харесва още повече документирана на видео.
3
@vladosub: Владо, не си прав.
4
Деянието на Станислав е същото като на всички нас които ловиме риба. Разликата е че животното което убива е малко по интелигентно и съответно повече хора са шашнати. Ако беше някоя птица можеби по-различно щеше да е. Докато ядеме свинско, агнешко и т.н. не би трябвало да има разлика между ловене на риби и кози. Друг е въпроса с какво уважение се отнасяме към убитото животно и много важно е дали го убиваме с цел да го ядеме или просто с цел ловуването (в този случай аз бих бил твърдо против убиването му).

Само не разбрах защо сложихте толкова минуси на Владо ! ахахаха
5
Sand написа:
Само не разбрах защо сложихте толкова минуси на Владо ! ахахаха


Защото прави помен с чужда пита .
6
@Pretor:
Юри, не разбирам какво имаш предвид? В случая не виждам какво има да се обсъжда Владо? Може би имаш предвид, че целта му е да злепостави Станислав във форума? Трябва да ти кажа, че на мен никак не ми хареса това, което видях. Въпреки, че съм бивш ловец, клипа не ми се понрави особено, не знам защо.
7
@pipin162: Иво, имам предвид, че автора и герой на клипа е член на този форум и ако беше искал, щеше сам да го качи тук. За това писах на Владо, че не е прав. Минуси не съм му слагал и съм в достатъчно добри отношения с него, за да имам нещо против него. Достатъчно голяма интрига се заформи в една друга част на интернет пространството по повод този клип, за да я пренасяме и тук. Това исках да кажа, но с по-малко думи.
8
@Pretor:
Юри, не съм влизал другаде от доста време и явно съм поизостанал и не знам какво е ставало в някой друг форум. Но те разбрах вече какво имаш предвид, просто наистина незнаех, че в друг сайт е имало простотии и интриги свързани с този клип. Аз няма до сложа нито минус, нито плюс, защото не одобрявам и двете постъпки. Дрържа да кажа за себе си, че и аз не съм света вода и аз съм правил глупости от подобен род, с една въздушна пушка, като бях 16 години, ама вече сме големи, трябва да мислим по трезво, като че ли, или може би на мен ми се ще да е така. Може и да не съм прав незнам, не искам да съдя никой, но не ми се понрави този клип, мисля си, че не е редно да се показват такива клипове дори да ги има.
п.п. Тази тема може би е по добре да я няма...
9
Аз да ви кажа първо се облещих като си видях харпуна и хич не го познах Станислав,изглеждаше ми някак гръцки терена и съжалих козаря.
Според мен по начало не е трябвало да качва клипа в ютюб,където е ясно че ще го оплюят.Дори и аз се стреснах отначало, въпреки че навремето съм вършил доста ловни щуротии,сега съм станал по-жалостив(към бозайниците де) Просто клипа не е за широка аудитория да се шашкат разни лелки и да го кълнат нашия
10
@seal: хаха колега следващия харпун да го кръстиш "goat 110"
11
Aз вече си поръчах Double Cow 85 и Bull's Eye 95 Иначе без да се правя на прекален светец, видеото не ме кефи поради 3 причини:
1. Според мен има голяма разлика между бозайник и риба.
2. Става въпрос за МАЛКО козле.
3. Колегата спокойно межеше да му пререже гръцмуля преди да празнува.
12
Проблема на това деяние за мен е това, че най вероятно е извършено незаконно. Дори козлето да е подивяло и да не е питомно едва ли е разрешено за отстрел. Ако след това е оползотворено месото (в което не се съмнявам), ок. И все пак не ми се вижда уместно показването на това видео на широката аудитория. А дали е риба, птица или бозайник все си е убийство на живо същество. Важното е да не се убива ей така, само за спорта. Ако след това животното послужи за храна, аз съм ОК.
Опитите да се оневинява въпросния "колега" с довода че "ако било с цел след това да се изяде животното деянието му до някъде е оправдано" са несъстоятелни.
Според вас той е гладен и е тръгнал на лов за да се изхрани ли? Нито пък факта че ядем свинско или агнешко означава че можем или имаме право да избиваме всичко което се движи по пътя ни щом е беззащитно.
Също така козлето не е диво, следователно не е безстопанствено (макар и на свобода), който е виждал диви кози знае как изглеждат и къде живеят.
Живеем в 21 век, с един куп претенции за себе си, а продължаваме да се държим като ниско интелигентни диваци.
14
Страхотнооооооо-перфектен истрел
Станиславе,(не се познаваме лично,но се обръщам към теб по име),на следващата и прегризи гърлото със зъби,ще е някак си по-хуманно

Пп:Бе в този сайт останали един да е тамън??????

Пп2:JK аплаузи за поста пич,писали сме по едно и също време
15
Колеги,

Може ли да помоля администраторите или по-добре Владо да свали линк и да затворим темата.
Бих помолил/посъветвал и автора да свали видеото от ютуб също.
Буквално преди дни беше свален разрешителният режим за риболов с харпун.
С подобни изпълнения освен да си изпросим някоя не официална практика на Гръцката порт полис специално за Българи.

Въпросното козле със сигурност не е диво.
Така че въпросният лов си е чисто бракониерство което си е престъпление.
А качването му в ютуб предпочитам да не квалифицирам
16
Деянието си е отврат и това , че колегата ви е приятел не значи че трябва да му се радвате и защитавате. Харесват ми снимките и клиповете му с риби но това си е отврат. Сигурен съч, че по някакъв начин в Щатите властите биха му потърсили отговорност за това
17
Иво, сега видя ли, че това можеше да се спести на форума.
Владо, а ти?
@Rocky: Е, аз точно затова го качих ! Като виждате всички, не коментирам и не взимам позиция,
просто искам да видя реакциите Ви. Между другото, в групата "Подводен риболов"
във Фейсбук автора сам го е качил - освен в Ютюб ...... и там има дискусия...

@Pretor: А във Фейсбук може ли ?
20
Да не би и тука да идват някакви избори та си намерихте враг!?
Стр. 1 от 2 1 2 Следващ
Нови Продукти
MVD Zeso Speargun Handle

Цена: 130.00 Лв.
Spearfishing