Този сайт използва бисквити - Повече Информация. Приемам
Активни Потребители: 4 Гости: 7
Активни регистрирани потребители
0:04:05 - Bing [Bot] [0]
Тема
0:50:23 - Tbot [Bot] [16]
Downloading file
428:24:16 - Google [Bot] [136560]
Тема
37:19:07 - Ahrefs [Bot] [13420]
Тема
Активни анонимни потребители
0:10:55 [0]
Потребителски профил
0:02:42 [0]
Тема
0:11:07 [0]
Тема
0:03:28 [0]
Потребителски профил
0:00:43 [0]
Мнения на потребител
0:00:00 [0]
Новина
0:00:49 [0]
Потребителски профил
Отиди на Стр.:
« Предишен Стр. 4 от 54 2 3 4 5 6 Следващ »
От

Данаил Едрев смачка конкуренцията и взе златните медали във всички дисциплини на Submania Apnea Cup, която се проведе в Загреб, Хърватска на 28 и 29ти ноември, 2014 г. 

Подкрепян от завидна тайфа поддръжници Дани показа какво може още през първия състезателен ден на десетото юбилейно издание на купата и направи 150м. в динамичната апнеа без плавници. Макар и под максимума за него, този резултат се оказа достатъчен за златен медал. През втория ден Дани направи 6:13 секунди статична апнеа, оглави класирането в дисциплината и бутна националния рекорд на AIDA. В последния старт, динамична апнеа с плавници Едрев отново бе безапелационен и направи 201 метра, с което събори и още един национален рекорд на AIDA.
Така с общо 250.1 точки Дани Едрев оглави крайното класиране при мъжете!

Останали без дъх, но неподвластни на емоциите можем да кажем само едно: Дани, още можеш! :)

Видяна: 2337 Коментари: 10
38
От

...или по нашенски: "Не бегай! Бегаш от късметя си!" :)
 

Видяна: 1652 Коментари: 4
21
От

Испания безапелационно разби всички и заслужено взе златните медали на 29тото световно първенство по подводен риболов. Сред участващите 21 нации, България е на 9то място, което потвърждава значителния напредък на нашите състезатели, които за съжаление не успяха да удържат 6тото място от първия състезателен ден.

Това е историческа победа за Испания след като състезателите на иберийците заеха първите три места в индивидуалното класиране! Световен шампион е Чави Бланко с общо 18 валидни риби, следван от Самуел Томас с 13 и Санти Лопес Сид със 17 риби. Без медал остана Кончето Феличе. Португалците Педро Домингеш и Жоди Лот заеха петото и шестото място. Хърватите класират и тримата си представители в десятката - Даниел Госпич на 7мо място, Стиепко Кешич на 9то и Раздослав Якупович на 10то място. Украинецът Андрий Лагутин се вмъкна на 8мо място за да развали доминацията на средиземнорските нации. Любопитно е, че Лагутин всъщност представлява eдинствен цяла Украйна и сам успява да избута отбора до 11тото място в класирането по нации.

Видяна: 1677 Коментари: 1
22
От

Българският национален отбор е на шесто място в междинното класиране по нации след първия състезателен ден на 29-тото световно първенство по подводен риболов! В индивидуалното класиране Пламен Арабаджиев е на 10 то място с 4 валидни риби, а Тони Арабаджиев е 14-ти с 5 риби. Вальо Люцканов е на 34-то място с  2 риби.

Водачи в индивидуалното класиране за момента са двама испанци - Сантяго Лопес Сид и Чавиер Бланко. На трето място е хърватският състезател Стиепко Кешич, следван от италианеца Кончето Феличе. С петото място на третия в отбора на Испания, Самуел Томас, иберийците стават трудно победими в отборното класиране. Въпреки това, съдейки по ограничения улов на състезателите, това е напълно възможно. През днешния състезателен ден, българският национален отбор има абсолютно реални шансове не само да задържи позицията си в първата шестица, но и с малко късмет - да я подобри!

Стискаме палци на Валко, Пламен и Тони!

Видяна: 1278 Коментари: 0
12
От

Българският национален отбор пътува към столицата на Перу, където между 29 октомври и 03 ноември ще се проведе 29-тото световно първенство по подводен риболов. Отборът ни е съставен от трима състезатели - братята Антон и Пламен Арабаджиеви и Валентин Люцканов. 

След третото място в отборното класиране на последния Евро-Африканския шампионат, момчетата ще имат възможност да се докажат в абсолютно непознати води, при вече традиционното минимално време за аклиматизация и разузнаване. За времето на подготовка на останалите отбори можем да съдим по това, че Перуанската федерация още от 15ти октомври забрани подводния риболов в двете състезателни зони южно от столицата Лима. Въпреки това, отборът се радва на умерен оптимизъм, като в специално видео преди отпътуването, Пламен Арабаджиев прогнозира класиране сред първите 10. 

Успех на Валко, Пламен и Тони!

Видяна: 1250 Коментари: 6
20
От
Напусна ни Павката Камбуров - един от най-старите членове на Spearfish!

По първоначална информация, Павката е гмуркал в Гърция и инцидентът е станал в рамките на първия половин час след влизането. Според аутопсията се касае за удавяне.
Ще запомним Павел с кротката усмивка и с това, че винаги намираше блага дума за всеки. Мислите ни са с близките и приятелите му.

Загубиxме добър приятел.
Видяна: 2943 Коментари: 16
От

​На 22 септември Spearfish! стартира дългоочакваната си мобилна версия. 

Версията предоставя пълен достъп до функционалностите на сайта, по начин, който да позволи на потребителите да го използват използват пълноценно. Независимо от това дали влизате през компютър, таблет или смартфон, Spearfish! ще бъде с вас. 

Макар да не очакваме сериозни проблеми, възможно е да се появят грешки, за които ви молим да ни пишете във форума

Видяна: 1190 Коментари: 1
12
От

Скъпи колеги,

По молба на Данаил Едрев, капитан на отбора по подводен риболов "Спортен Клуб Палазов", публикуваме хронология на действията на състезателите, участвали в заключителната фаза на търсенето на Александър Лютаков. Надяваме се тези редове да внесат яснота и да отговорят на много от въпросите, които си задавате.
В памет на Александър Лютаков, темата ще остане заключена за коментари за периода на траур.

КЪМ ТЕМАТА

Видяна: 1443 Коментари: 0
0
От

След трагичния инцидент по време на Държавното първенство по подводен риболов, при който загина Александър Лютаков, Българската федерация по подводни спортове отмени всички оставащи състезания за сезон 2014г. В краткото съобщение, публикувано на сайта на БФПС се посочва, че управителния съвет на Федерацията е взела това решение в знак на траур. Не става дума за нулев сезон, както бе публикувана първоначално информация в медиите.


Според предоставената корекция от г-н Марио Христов, член на УС на БФПС, анулира се самият състезателен ден 12.09, в който се случи трагичния инцидент: "По регламент, държавното първенство е валидно, ако се проведе поне в един състезателен ден с продължителност минимум 2/3 от състезателното време. Първият състезателен ден 11.09. отговаря на това условие и се приема за единствен. При това, Александър Лютаков става индивидуален шампион на България за 2014 г. Отборен шампион е отборът на ВВМУ Варна,а носител на Купа България от проведените 8 от 9 планирани турнира става Мартин Баръмов от отбора на Балтек. Победителите в различните надпревари ще бъдат наградени без излишна помпозност, след което информация ще бъде поместена в сайта на БФПС."

Видяна: 1512 Коментари: 3
8
От

 

Днес, по време на втория състезателен ден от провеждащото се 46-то държавно първенство по подводен риболов е загинал състезателят на клуб ЧКВВПС - ВВМУ, Александър Лютаков.

От името на всички любители на подводния риболов поднасяме искрени съболезнования на роднините, близките и приятелите на Александър.

Сбогом, Сашо...

 

Поклонението ще се състои днес 13.09.2014 в ритуална зала на Бургаския гробищен парк от 15:00

 

Видяна: 3003 Коментари: 33
« Предишен Стр. 4 от 54 2 3 4 5 6 Следващ »
Нови Продукти
Rob Allen 6.6 Triple Pinned Shaft

Цена: 0.00 Лв.
Spearfishing