Този сайт използва бисквити - Повече Информация. Приемам
Активни Потребители: 7 Гости: 22
Активни регистрирани потребители
21:57:30 - Semrush [Bot] [6743]
Снимка
0:01:19 - Yandex [Bot] [0]
Тема
678:58:00 - Google [Bot] [87886]
Тема
7:39:32 - Bing [Bot] [1327]
Тема
136:08:19 - Ahrefs [Bot] [28081]
Тема
1:50:39 - Tbot [Bot] [31]
Тема
0:35:28 - Majestic-12 [Bot] [630]
Тема
Активни анонимни потребители
0:04:37 [0]
Тема
0:12:12 [5]
Тема
0:02:19 [0]
Мнения на потребител
0:06:44 [0]
Коментари
0:01:04 [0]
Тема
0:13:56 [0]
Регистрация
0:03:28 [0]
Тема
0:03:03 [0]
Тема
0:04:47 [4]
Форум
0:12:24 [1]
Тема
0:00:00 [0]
Тема
0:07:16 [0]
Тема
0:04:37 [0]
Тема
0:00:49 [0]
Рекорди
0:20:55 [2]
Начална страница
0:13:56 [0]
Регистрация
0:13:54 [1]
Начална страница
0:08:16 [0]
Чат
0:13:32 [0]
Тема
0:06:44 [0]
Начална страница
0:14:04 [0]
Тема
0:05:52 [0]
Тема
Отиди на Стр.:
Също на тази страница
Анонимен
0 Секунди
Форуми Свободно гмуркане / Freediving Обща дискусия
РЕКОРДИ
Стр. 1 от 8 1 2 3 Следващ »
1
ЛЮБО е направил 154 метра динамична на състезанието в Ниш!!! Взел е 4то място!!! Другия път ще вземе и медал!!! Пепи е с 5 мин. статична, а Иво 76 метра...ЕВАЛА на тези лъвове!!!
2
173 метра е максимума в дисциплината DYN за това състезание. Очаквайте повече информация и снимки утре. На първите три места в динамичната са хървати, а Любо е точно след тях. Постиженията на Любо и Петьо са и официални национални рекорди за България.
3
Ей Иво, като прочетох "ОФИЦИАЛНИ НАЦИОНАЛНИ РЕКОРДИ ЗА БЪЛГАРИЯ" , настръхнах...СТРАХОТНИ СТЕ!!!
4
БРАВО, момчета! Дъ бест сте! Следващия път ги смачкайте всички.
5
E Вука страшни са нашите момчета. Петьо се концентрира много добре и ги направи. Любо навиваше през цялото време динамото даже сърбите взеха да се чудят как ще плува на апнея, но той изригна мощно. Значи на балканско ниво спорта е супер много развит. Един сърбин - Горан направи 8:18 статична! Сърбите имат много клубове. Само в Ниш са три. Имаше и много силни жени. Нов национален рекорд на Сърбия при жените от 130 метра динамична апнея беше поставен на това състезание. Въобще страхотна организация и много полезни запознанства със състезатели от балканските страни. А хърватите са супер машини
6
Абе Вие сте по- машини от тях!!! И това ще се разбере още на другото състезание!!!  Утре ще чакаме снимки и инфо...
7
Браво на Любо и Петьо!! Не съм учуден от резултатите им, очакваше се.
Дали по националните медии са отбелязали това участие на българите? Едва ли, щом не е футбол или баскетбол не е интересно.
8
Браво пичове !Само така , въпрос на време бе да се запишете с такива постижения .Пожелавам ви това да е само началото.
9
Едно Голямо Браво на Всички ВИ....Машини!  Страхотни постижения сте постигнали на фона на подготовката, която имах те!
10
Браво момчета, страшно е приятно да четеш такива новини!!!
Желая ви много повече успехи!
11
Браво пичове.Четвъртото място на Любо още на първото състезание си е голямо постижение.Аз не съм изненадан защото го виждам каква машина е.Продъжавайте в същия дух.

Вземете ,че разкажете нещо за това състезание.

Юли медиите не се интересуват от тези спортове .Главния редактор на един от спортните вестници ми е приятел и след Евроафриканското по подводен риболов го попитах защо не пишат нещо по въпроса.Отговора беше ,че от тези спортове тиражи няма да се качват.На това състезание имахме българин на 6то място ако не бъркам.
12
Браво момчета да сте живи и здрави очакваме снимки и малко по подробен репортаж от впечатления ако може, под формата на разказ или очерг ... не сме от придирчивите :-) Но ще е интересно да видим детайлите и какви мисли са се въртяли в главите по време на подготовката и по време на самото състезание че дори и след него :-) В смисъл доволни ли сте в личен план или не дотам на база лични постижения?
13
Поздравления момчета! Дано покрай вас се запалят още много фенове на подводните спортове. Липсата на интерес у медиите е продължение на куриоза, който е налице в последните години - морска страна без морски флот.
14
Малко инфо преди да се появят снимките
Състезанието беше много добре организирано, от супер пичове - позитивна атмосфера, забавлявахме се доста.
Сърбите и хърватите преди състезанието с лека ирония ни казаха, че каквото и да направим, ще е национален рекорд. Това ме надъха още повече да натисна до границата, да видят какво правим като няма клубове, федерация и сме малко хора...След тренировката разбраха какво съм намислил и ми обясняваха колко е важно на първото състезяние да направиш чисто гмуркане. Мислил съм и варианта да излеза рано за 110% сигурност, но не ми допада особено. Отидох с идеята да направя 150.
Първо беше статичната апнеа. Петър загря добре, беше спокоен и направи много добра апнеа - 5 минути - white card. Супер начало. Иво беше малко след това, но беше по-притеснен и не показа какво може в действителност - бял картон и за него. (аз не се пусках на статична, исках да съм напълно свеж за динамичната).
След това дойде време за динамичната. Бях заявил 1 метър и бях в първа серия. Преди да влеза във водата почти заспах и бях спокоен, с нисък пулс. Знаех, че ще стане добро гмуркане. Обратното броене почна, хубаво вдишване и хоп. Първите 50 метра  минаха неочаквано бързо, на стената вече спрях да мисля и само плуване по линията. Обръщане на 100, на 125 ми мина мисълта да излизам, но бях добре, само краката вече ми тежаха. Ясно, че отивам до стената (150). Не мислех да обръщам, но демонът ме накара Тука вече беше тегаво, краката, а и вече бях близо...Излезох на 154, много близо до границата - веднага направих surface protocol-а, и видях учудени физиономии. За малко си помилсих, че съм прецакал нещо и имаше лека псувня, но след малко ми дадоха white card Иво ми каза, че съм бил добре, но сърбите викат 'близо, близо'. Няма значение, рискувах и стана - конска доза естествен ендорфин за мен, и вдигната летва за останалите състезатели
Петьо стартира веднага след мен и направи чисти 73 метра (след като беше правил 5 минути статична).
Иво - малко по-късно направи 76 метра, но преди да излезе плавникът мусе показа за малко и затова yellow card, -5 наказателни точки.
Така приключи участието ни. Видяхме няколко гадни блекаута, някои на момичета. Много ме впечатлиха сръбкините - корави мацки, натискат здраво. Кога ли ще се появят първите такива българки...
Видяхме и национален рекорд на статична 8:18 за Сърбия. Абсолютен робот, 2 минути преди да влезе, сестра му направила кофти блекаут в съседния коридор.
Гледахме и динамичната - по-силните сърби и хървати. Хърватите са много силни, заслуцено първите 3 места за тях. Третият направи 157, с 3 повече от мен, втория 162 - първи 173. Много яки момчета, ама ше ги борим скоро

Това е моята гледна точка, Петьо и Иво да допълват. Чакаме снимки от Тишо.
Благодаря на приятелите ми, с които тренираме, и на фирма Дайвтек за помощта за пътуването. Продължаваме с тренировките, другия път по-добре
15
Ами това е в общи линии. Трябват още много яки тренировки. Аз това разбрах за себе си. Това е състезание, има спек и гипс сърфис протокол и трябва много да си затвърдил максимума за да покажеш ниво.
Това е също така съвсем различна форма на фрийдайвинга. Трябва да си супер корав и да се бориш с контракции и други проблеми. Рискът от блек аут е голям. Но беше супер преживяване. И определено пак ще отидем
16
Още веднъж, Браво момчета! Доказахте че може и без федерация човек да се развива в даден спорт че и национални рекорди да поставя, само желание да има
17
Браво бе , не че не сме го очаквали с тази нагласа и постоянни тренировки резултатите са неизбежни. Само успехи ви желая 
18
Евалата, пичове!
Сами си вдигнахте летвата! Успех и занапред!
19
ГОУЕМИ СТЕ БЕ, ЕЙ!

Може ли да казвам насам-натам, че ви познавам?
20
Браво,Браво,Браво
Стр. 1 от 8 1 2 3 Следващ »
Нови Продукти
Epsealon Cobra Carbon Camo Speargun

Цена: 0.00 Лв.
Spearfishing